Kirkekaffe etter liturgien 9. oktober
Som vanlig var vi samlet til et enkelt måltid etter liturgien hvor vi delte det folk har tatt med. 
Vi hadde hyggelig besøk av et par som tilhører en menighet i Japan. 


GUDFØDERSKENS HENSOVNELSE

Gudføderskens hensovnelse ble feiret i Korsvoll menighetshus 28. august 2016. Det ble en fin feiring. Menigheten er alle aktive i sangen og til tross for at vi ikke er så mange løftet sangen lovprisningen.  Etter liturgien samlet man seg til kirkekaffe hvor bordet bugnet av god mat


Hellige Sunnivadagen på Selja 8.-9. juli 2016
Kirkeforeningen vår feiret moleben Sunnivahulen 8. juli sammen med vår søstermenighet hl.Nikolai. Dagen etter ble det feiret liturgi i det nye Mikaels-kapellet i Selje. Etterpå var det hyggelig kirkekaffe med foredrag av Caroline Serck-Hanssen. Vi håper at dette kan gjentas neste år.
 

DEN GUDDOMMELIGE LITURGI 

ble feiret på Korsvoll søndag 11. september


FREDRIKSTAD

Vi ha avsluttet leieforholdet med Kameratklubben hvor vi har leid i bortimot 2 år. Vi har hatt en fin tid der. Imidlertid ligger lokalet usentralt for våre medlemmer som ikke har bil. Vi har derfor henvendt oss til Kirkens bymisjon som lar oss låne Bryggekapellet i Storgaten 11. Det er ikke stort, men vi har ikke vært så mange det siste halve året. Foreløpig er det stort nok. Hvis vi skulle trenge mer plass, er det mulig at vi kan leie 2. etasje i kafeen rett ved siden av.